DIÓ
Hozzávalók a
tésztához:
- 10 dkg porcukor
- 30 dkg liszt, 1 kanál kakaópor
- 11 dkg dió
- 20 dkg vaj
- 1 egész tojás
A hozzávalókat összegyúrjuk. Ezzel
a tésztával béleljük ki a kis dióformákat, majd ezeket tepsibe tesszük és
előmelegített sütőben, kb. 8 percig sütjük. Ezután óvatosan kiszedjük a
formákból a megsült „diókat”.
Hozzávalók a krémhez:
- 15 dkg vaj
- 15 dkg dió
- 20 dkg porcukor
- 1 tojás sárgája, rumaroma
A hozzávalókat jól kikeverjük, majd
fél órára hűtőbe tesszük, így jobb lesz az állaga, könnyebb lesz megtölteni a
diókat. Miután megtöltöttük, porcukorral megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése