TEJFÖLÖS, KEKSZES
Hozzávalók:
- 0,5 kg háztartási keksz
Hozzávalók a fehér
részhez:
- 0,5 l tejföl
- 5 evőkanál cukor
Hozzávalók a barna
részhez:
- 0,5 l tejföl
- 7 evőkanál cukor
- 2 evőkanál kakaópor
0,5 l tejfölt
összekeverjük az 5 evőkanál cukorral. A másik tejfölt a 7 evőkanál cukorral és
a kakaóporral. Egy kisebb edény (22x22 cm) aljára egy sor kekszet teszünk és
ráöntjük a fehér massza 2/3-át. Majd újabb sor keksz következik, erre a kakaós
massza 2/3-a kerül. Ezután még egy sor keksz, majd a maradék masszák jönnek és
villával „megcsíkozzuk”. Több órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek,
és a keksz megpuhuljon.
Nagyon
finom!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése