DINNYE
Hozzávalók a piros masszához:
- 20 dkg darált keksz
- 10 dkg porcukor
- 12,5 dkg vaj
- 2-3 evőkanál víz
- 1 „málna-piros” ételfesték
- 1 rumaroma
- Tortadara a „magoknak”
Összegyúrjuk
a hozzávalókat, és 6 golyót formázunk.
Hozzávalók a zöld masszához:
- 30 dkg darált keksz
- 10 dkg porcukor
- 12,5 dkg vaj
- 2-3 evőkanál víz
- Zöld ételfesték
Összegyúrjuk a hozzávalókat, és 6
golyót formázunk.
A zöldet kinyújtjuk, és bevonjuk vele a piros golyót. 2-3
órára a hűtőbe tesszük, majd egy golyót, 8 részre szeletelünk úgy, mint a
görögdinnyét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése