INDIÁNER
Hozzávalók:
- 6 tojás
- 10 dkg cukor
- 14 dkg rétesliszt
- 0,5 dl víz
- 0,5 l Hulala (cukrozott) tejszín
- 15 dkg csokoládé
A tojások fehérjét a cukor felével
kemény habbá verjük. A sárgáját a cukor másik felével, fél dl vízzel és 2 kanál
liszttel kikeverjük. A fehérjébe apránként belekeverjük a sárgáját és a maradék
lisztet. Kikenünk egy tepsit. Kis „bucikat” adagolunk bele (1 evőkanálnyi), és
a kanállal kicsit lelapítjuk. Pár percig kell csak sütni. Kihűtjük, közben
felverjük a tejszínhabot. Kb. 1
cm vastagon rákenjük a korongokra, majd rá még egy
korong. Olvasztott csokit kenünk a tetejére.
!!! Kicsit hosszadalmas az elkészítése, de megéri…
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése